Välkommen som medlem

Medlemskapet hos oss kostar 300 kronor per år och då är du med och stödjer ett kulturarv. Som medlem får du också löpande information om vad som händer i föreningen, vi arrangerar en rad aktiviteter i vår butik över året. Fyll i formuläret nedan så kommer inbetalningskort till dig på posten. Du kan också swisha: 123 340 78 89. Ange din adress i meddelandet.

Som medlem får du också 10% rabatt på dina köp i vår butik Svensk Hemslöjd på Norrlandsgatan. Och du får medlemspris på tidningen Hemslöjd, böcker från Hemslöjdens förlag, kurser på Sätergläntan institutet för slöjd och hantverk, Skansens kurser, Hemslöjdsresor och samt Hemslöjdens och våra nyhetsbrev.

Föreningen för Svensk Hemslöjd grundades 1899 av pionjären och eldsjälen Lilli Zickerman med syfte att centralt i Stockholm driva en butik som säljer slöjd, konsthantverk och hantverk av högsta kvalitet. Än idag arbetar vi som förening för att främja hemslöjden i Sverige och det gör vi genom att vara en mötesplats för slöjdare, hantverkare och konsthantverkare.

Föreningen för Svensk Hemslöjd är en riksförening och en del av den nationella organisationen Hemslöjden.